Blog


Reactie schrijven

Berichten: 1
 • #1

  Julia Rotteveel (donderdag, 27 oktober 2016 14:49)

  Zo'n 8 weken geleden begonnen we met deze opdracht. Het idee? Een informatieve site bouwen over dit vak en hier onze papers uploaden. Aangezien ik benoemd werd tot manager van de groep, maar zelf nog nooit een site had gebouwd, heb ik het simpel gehouden en gebruik gemaakt van een jimdo sjabloon. Stasz had de taak op zich genomen om een logo te ontwerpen, welke nu te bewonderen is boven aan de pagina. Elke week tijdens de werkgroep uren hadden we besprekingen over wat we nog meer konden toevoegen aan de site. Zo werd al snel een agenda functie toegevoegd. Deze heb ik later gevuld met onze college uren en onze tentamens. Ook werd er door Frenck een e-mailadres aangemaakt, welke zou dienen als algemeen aanspreekpunt en dus gekoppeld staat aan deze site. Vervolgens heb ik samen met Niels een Facebook pagina aangemaakt. Op deze fb-pagina kunnen vrienden en geïnteresseerden ons volgen. Daarnaast heb ik onder op deze site een link naar onze fb-pagina gezet. Niels heeft hiervoor ook weer een eigen logo gemaakt, een logo wat iets meer betrekking heeft op onze studie in het algemeen dan alleen op deze site.

  In de weken daarna heeft iedereen uit onze groep zijn/haar profiel afgemaakt en daarnaast ook hun presentatie voor dit vak geupload. Ook heb ik het fb-logo van Niels omgezet in een kleiner formaat en deze is nu ook te vinden als favicon in de url-balk. Ofwel, de laatste weken waren het vooral de puntjes op de i zetten. Het weekend voor de tentamens is er nog een functie toegevoegd: Samenvattingen. Dankzij verschillende bronnen hebben wij relevante samenvattingen kunnen krijgen die je nu kunt downloaden. Echter zit er wel een wachtwoord op deze pdf bestanden, om het lekken te voorkomen. Het wachtwoord is gedeeld in een whatsapp-groep waar iedereen van ons eerste jaar in zit. Morgen zal iedereen zijn/haar paper hier uploaden en op 1 november zullen ook de peer-reviews op de site komen te staan. Dan zijn we klaar. Of niet?

  Persoonlijk kijk ik terug op een hele leuke ervaring. De site die bedoeld was voor het vak intro IMM, begint steeds meer vorm aan te nemen als algemeen informatiepunt van de gehele studie. En ondanks dat het vak nu bijna afgelopen is, zie ik het als mijn taak als manager om ervoor te zorgen dat de site up-to-date blijft en door zal groeien. Want ik denk dat dit concept veel potentie heeft binnen onze studie.

  Ik wil in ieder geval iedereen uit groep 5 bedanken voor hun inzet, zonder jullie was het niet gelukt om deze site zo af te leveren!

  Liefs,
  Julia